D – pentue

Camille ja Pojulle syntyi 9.1.2018 kaksi mustaa tyttöä, yksi beige tyttö ja yksi beige poika. 


Yhdistelmä

Yhdistelmän BLUP-indeksi on 103 eli hyvä ja parempi kuin rodun keskiarvo.

Donum Amoenus – Cami

AVO – EH


Lonkat: A/A

Kyynär 0/0

Silmät: 
terveet 9.8.2017

TGAA:
negative  27.5.2013
29.5.2015

T4/TSH:
ok 29.5.2013
ok 29.5.2015

Lonkkaindeksi: 112

Diluutio: D/D – terve, ei kantaja (vanhempien perusteella)

Perusterve 

Cami on pikkulapsiperheessä elävä vilkas, avoin, ystävällinen, rohkea ja itsevarma koira, joka suhtautuu ystävällisesti niin toisiin koiriin, kuin ihmisiinkin. Cami on osoittanut vahvoja taipumuksia jäjestämiseen, myös riistapukin nouto sujui jo ensimmäisellä kerralla ilman sen kummempia totuttamisia. Tämä vesikoira rakastaa uimista ja vedestä noutamista.

Ei ääni- tai paukkuarkuutta.


Green Perry’s Be My Mr Right – Poju 

VSP, SERT, SA


Lonkat: D/D

Kyynär: 0/0

Polvet: 0/0

Selkä: LTV0 (normaali)

Sydän: ei sivuääniä

Silmät: terveet 22.2.2017

TGAA: negative 24.2.2017

T4/TSH: ok 24.2.2017 
             ok 16.8.2017
                 

prcd-PRA: terve 

Lonkkaindeksi: 94

Perusterve

Poju on erittäin hyvällä hermorakenteella varustettu, avoin ja ystävällinen koira. Oman perheen kanssa puuhailusta Poju nauttii ja mielellään osallistuu siihen ainakin olemalla lähellä. Poju on helposti aktivoitavissa mukaan yhteiseen tekemiseen ja Poju harrastaa rallytokoa, jonka lisäksi kokeiltu vesipelastusta, jälkeä, hakua sekä nose-workiä. Poju on nopea oppimaan ja innoissaan kaikesta missä pääsee tekemään hommia yhdessä ihmisen kanssa. Nenänkäytössä Poju on taitava ja pitää namien etsimis-leikistä. Pojulla on myös huumorintajua, joka tulee hyvin esiin oman väen kanssa leikkiessä.

Pojun suhtautuminen vieraisiin ihmisiin on uteliaan ystävällistä ja näissä tilanteissa hännänheilutus on tauotonta. Poju tervehtii kaverina niin pienet kuin isotkin ihmiset eivätkä vanhusten erilaiset apuvälineetkään ole olleet ongelma. Myös muiden kuin perheenjäsenten kanssa Poju puuhastelee mielellään.

Poju on rakenteeltaan kaunis, selkeästi uros, painoa 19-20kg. Väriltään musta, pieni valkoinen merkki rinnuksessa, musta väri pysynyt hyvin, ei ole haalistunut. Poju on perusterve. Poju kestää hyvin ääniä ja yllättäviä tilanteita rauhallisesti, esimerkiksi on omalla pihalla muun väen kanssa kun on ammuttu uuden vuoden raketteja.

Poju noutaa uimalla vedestä mielellään.